Contactadressen 

Regio  Zuid-Holland zuid


Terug naar de startpagina


Waarom reserveer ik  liever niet via Facebook?

Omdat ik graag weet waar u naar zoekt en wat hierin uw specifieke wens is.  Ook denk ik dat het voor u prettiger is als u weet wat u van mij mag verwachten.   

Heb ik geen nestje op dat moment, dan kan er overleg plaats vinden hierover 'hoe verder te gaan' ?  Als u in dat geval graag wilt dat ik u op een lijstje voor het eerstvolgende nest zet, dan kan dat (in overleg).  Deze werkwijze  geeft sneller een duidelijker beeld van de situatie zoals die is op dat moment.

Als er geen match is tussen uw wens en wat ik u kan bieden,  dan leidt deze manier van werken in ieder geval niet  tot een wachttijd waarin u verder had kunnen zoeken. Dit is in uw en mijn  belang. 

Tevens is  het eerste moment van 'even contact te hebben gehad', de basis waarop we elkaar  zullen ontmoeten tijdens een kraambezoek. Dit is meestal drie weken na de geboorte van de rittens.


Hoe kan ik  reserveren?
Een mailtje lees ik altijd wel door, maar er kan soms even tijd tussen zitten tussen het moment van verzenden en lezen. Dit is niet de snelste manier om contact te leggen vrees ik...


Bellen of appen is mogelijk een snellere en effectievere manier van reserveren voor u en voor mij?

 Regio Zuid-Holland zuid
Rattery Reizele
06 - 423 64 02

reizele01@gmail.com 
Wilt u liever niet op vrijdagavonden bellen alstublieft, tenzij er een  dringende medische reden voor is? Op zondag bent u altijd welkom.


Voor hulpvragen omtrent ratten, maak ik  geen onderscheid tussen de ratten van een andere rattery, dierenwinkel of onze eigen ratten, al neem ik (als richtlijn bij terugname van dieren) in principe geen dieren van u aan als ze niet bij ons geboren zijn, tenzij er sprake is van een situatie is waarvan ik denk dat het beter voor de dier(en) zelf is. Het belang van de dieren staat hierbij voorop.


Als u de ratten al een poosje hebt en er doet zich een situatie voor die niet fijn is, reageert u dan alstublieft. De ervaring leert dat dat soms net genoeg kan zijn om een positieve draai te geven aan de situatie waar uw ratten zich in bevinden en kan soms heel bepalend zijn, omdat we u een eerste handreiking kunnen doen die de uitkomst bepaald voor de vervolgstappen (al dan niet medisch). Ik ben bereid met u mee te denken en me in te zetten ten behoeve van uw rat(ten). Dat heb ik  vaker gedaan en ik doe dat belangeloos.De laatste update is van 6 december 2022
Copyright 2000 - 2024 by RR