ContactU kunt mij op twee manieren bereiken:


Een mailtje lees ik altijd wel door.


Natuurlijk kunt u ons ook even bellen. Doet u dat op :

06- 423 64 021 of op 06 - 409 606 26


Wijzigingen !

"ratteryrivka@gmail.com" is door een technisch probleem niet langer bruikbaar! Er is een nieuw Gmail-adres aangemaakt : ratteryrrm@gmail.com voor informatie en vragen.

Ook "reizele@filternet.nl" is veranderd (doordat de huidige provider ondergeschoven zal worden bij een grotere organisatie). Schrapt u dit adres dus alstublieft uit uw adresboek als u dat graag gebruikte? Bij voorkeur gebruiken we Gmail of Whats app. Ons hele oude Yahoo-adres is er ook nog steeds, maar ook dit adres liever niet meer gebruiken voor rattenpost.


Voor contact over rittens en reserveringen graag even een mailtje sturen naar het bovenstaande adres of bellen. Wilt u alstublieft alleen het G-mailadres gebruiken voor vragen of reserveringen? Schrapt u andere adresssen (die bij u bekend zijn) alstublieft uit uw adressenboek? Tegenwoordig zijn we ook via Whats app te benaderen op onze telefoons.


In geval u ons dringend nodig heeft, belt u dan liever of gebruikt u "watch app"? Dat gaat vaak sneller. Als u mailt, gaat u er dan alstublieft niet van uit dat we direct kunnen reageren als we niet zien dat u gereageerd hebt (we regelmatig op de mail maar een sms of een app gaat wrs. sneller) ... We doen een poging ons leven niet te laten bepalen door de meest moderne techniek, maar begrijpen ook dat communicatie een belangrijk onderdeel is van het leggen van contacten.


Als u contact met ons opneemt, streven we er naar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Voor hulpvragen omtrent ratten, maken we geen onderscheid tussen de ratten van een andere rattery, dierenwinkel of onze eigen ratten, al nemen we (als richtlijn bij terugname van dieren) in principe geen dieren van u aan als ze niet bij ons geboren zijn, tenzij er sprake is van een situatie is waarvan we denken dat het beter voor de dier(en) zelf is. Het belang van de dieren staat hierbij voorop.

Voor reserveerders / nieuwe eigenaren willen we graag tijd vrij maken. In geval u meteen langs wilt komen (nadat u gebeld heeft) en we weinig tijd hebben op dat moment of een afspraak buitenshuis hebben, maken we op zo'n momemt liever een andere afspraak met u, om te voorkomen dat één van onze huisgenoten die taak over moet nemen. We voelen ons niet prettig bij het 'niet volledig zelf af kunnen wikkelen van een uitplaatsing van onze dieren'. In de eerste plaats omdat we u graag willen ontmoeten als nieuwe eigenaar / eigenaren, maar ook omdat onze huisgenoten meestal niet op de hoogte zijn van de kleinere details die onze dieren aan gaan.

Als u de ratten al een poosje hebt en er doet zich een situatie voor die niet fijn is, reageert u dan alstublieft. De ervaring leert dat dat soms net genoeg kan zijn om een positieve draai te geven aan de situatie waar uw ratten zich in bevinden. We zijn bereid met u mee te denken en ons in te zetten ten behoeve van uw rat(ten). Dat hebben we vaker gedaan en we doen dat belangeloos.

Geeft u ook aan (als u over uw ratten mailt) bij wie de rat(ten) gehaald is (zijn). Rattery Rivka of Reizele? Op die manier is het voor ons duidelijk om welke ratten het gaat, doen we u niet te kort en is het duidelijk 'wie van de twee ratteries' u moet hebben met uw vraag of informatie.


Liever niet op vrijdagavonden bellen alstublieft, als er geen dringende medische reden voor is? Op zondag bent u altijd welkom.

Rattery Rivka & Reizele (R&R) heeft een FB-pagina, maar nadat we gehackt zijn geweest, gebruiken we dat alleen nog voor nieuwe eigenaren en reserveerders van onze dieren om snel te kunnen communiceren naar de eigenaren van onze dieren. Voor vragen over reserveringen graag eerst liever eerst even bellen, appen of mailen...De laatste update is van 15 juli 20192002 - 2019 by Rattery R&R