ContactU kunt mij op twee manieren bereiken:


Een mailtje lees ik altijd wel door.


Natuurlijk kunt u ons ook even bellen of appen. Doet u dat op :

06- 423 64 021 of op 06 - 409 606 26


Wijzigingen !

"ratteryrivka@gmail.com" is door een technisch probleem niet langer bruikbaar! Er is een nieuw Gmail-adres aangemaakt : ratteryrrm@gmail.com voor informatie en vragen.

Liever niet op vrijdagavonden bellen alstublieft, als er geen dringende medische reden voor is? Op zondag bent u altijd welkom.

Wilt u alstublieft niet reserveren via FB? Via FB leggen wij geen reserveringen vast. FB is voor onze reserveerders en (nieuwe) ratteneigenaren. Wij waarborgen uw privacy middels een afgesloten pagina om de tijd tussen reservering en afhalen van de rittens te overbruggen en daarna werkt het als een goed medium om contact te kunnen houden als de rittens bij u wonen.

In geval u ons dringend nodig heeft, belt u dan liever of gebruikt u "watch app"? Dat gaat vaak sneller. Als u mailt, gaat u er dan alstublieft niet van uit dat we direct kunnen reageren als we niet zien dat u gereageerd hebt (we regelmatig op de mail maar een sms of een app gaat wrs. sneller) ... We doen een poging ons leven niet te laten bepalen door de meest moderne techniek, maar begrijpen ook dat communicatie een belangrijk onderdeel is van het leggen van contacten. Als u contact met ons opneemt, streven we er naar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.


Voor hulpvragen omtrent ratten, maken we geen onderscheid tussen de ratten van een andere rattery, dierenwinkel of onze eigen ratten, al nemen we (als richtlijn bij terugname van dieren) in principe geen dieren van u aan als ze niet bij ons geboren zijn, tenzij er sprake is van een situatie is waarvan we denken dat het beter voor de dier(en) zelf is. Het belang van de dieren staat hierbij voorop.


Als u de ratten al een poosje hebt en er doet zich een situatie voor die niet fijn is, reageert u dan alstublieft. De ervaring leert dat dat soms net genoeg kan zijn om een positieve draai te geven aan de situatie waar uw ratten zich in bevinden. We zijn bereid met u mee te denken en ons in te zetten ten behoeve van uw rat(ten). Dat hebben we vaker gedaan en we doen dat belangeloos.De laatste update is van 9 februari 2020Copyright 2000 - 2020 by Rattery R&R