Paardebloemen


Voor ik hier iets neerzet over Paardebloemen: ik kan dit onderstaande artikel niet verifiëren, maar desondanks plaats ik het hier toch, als nadenkertje of we hier mss toch iets mee zouden kunnen doen met onze ratten? Sowieso wordt de Paardebloem gegeten door de dieren, dus ja, om te zeggen dat ze voor niets groeien op deze aardbol, dat is niet zo. Dus waarom zouden we er geen gebruik van maken als het helpt tegen tumoren?


De Universiteit van Windsor in Canada hield een eerste onderzoek bij de afdeling chie en biochie, en de resultaten brachten nieuwe hoop voor patiënten met kanker. Eerste onderzoeken tonen aan dat Paardebloemen inwerken op kankercellen, en wel zodanig dat ze desintegreren binnen 48 uur, gedurende welke tijd geen nieuwe gezonde cellen in het lichaam 'ziek' worden. Wetenschappers hebben ontdekt dat de wortel van deze plant 'beter' werkt dan chemotherapie, omdat het alleen die cellen 'doodt' die zijn getroffen door kanker, zonder schadelijke effecten op de andere cellen in het lichaam. Dit werd aangekondigd op de "Natural News website". Zoals gezegt, dit valt niet te verifiëren.

Paardebloementhee zou inwerken op de aangetaste cellen zodat zij binnen 48 uur desintegreren, gedurende welke tijd geen nieuwe gezonde cellen in het lichaam 'worden aangetast', volgens het onderzoek. Er werd geconcludeerd dat voortdurende behandelingen met paardeblo wortel de meeste kankercellen in de getroffen patiënten kan vernietigen, en als gevolg van deze onverwachte resultaten blijft het team van onderzoekers extra ondersteuning aan het onderzoek naar deze wonderbaarlijke planten ontvangen.

Deze plant wordt verwaarloosd, maar heeft vele geneeskrachtige eigenschappen, en alles wat je hoeft te doen is het op te halen van schone hellingen, weg van het verkeer. Terwijl onze grootmoeders siropen van paardeblo bloen maakten, wetende dat het veel medicinale stoffen bevat, wat ze zeker niet wisten is dat paardeblo wortel kankerpatiënten kan helpen.

Behalve dat het diuretische eigenschappen heeft, stimuleert het de afscheiding van gal, reinigt het de lever, en helpt het bij allergieën en vermindert het cholesterol. Het bevat zeer belangrijke vitaminen en mineralen zoals vitamine B6, thiamine, riboflavine, vitamine C, ijzer, calcium, kalium, foliumzuur en magnesium. Het bevat maximaal 535% van de vereiste dagelijkse inname van vitamine K en ongeveer 110% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine A. Dit zijn feiten over deze plant die al jaren bekend zijn.


Ed. : Ik stel voor dat we dit misschien ook eens op onze ratjes toepassen? Wie weet boeken we er hier ook hele mooie resultaten mee en kunnen we er leed mee voorkomen? Wie niet waagt, wie niet wint. Misschien is het wel een goed idee om onze ratjes gewoon Paardenbloemen te voeren gedurende hun leven en zo tumoren te voorkomen? Met dit onderzoek lijkt bewezen te worden dat kruiden meer doen dan alleen maar "lekker gevonden worden" door onze huisdieren.2014 - 2019 by Rattery R&R